miércoles, 23 de febrero de 2011

[EA] visita centre cultural caixa terrassa 21.02.11

Carme Solé Vendrell. Dues vides
del 20 de Gener de 2011
al 13 de Març de 2011

Dues vides és el nom de l'exposició que la il·lustradora Carme Solé Vendrell ens proposa per fer un passeig insòlit per la seva obra.
Carme Solé és una artista del barri d'Horta de Barcelona, reconeguda per la crítica i els encàrrecs com una de les grans il·lustradores i creadores del món. Els seus llibres es troben arreu, traduïts a més de vint llengües diferents.
Les seves il·lustracions esdevenen una crònica sublim dels darrers quaranta anys, on es reflecteixen els trets més identificadors del món que l'envolta amb una gran bellesa i tendresa, i alhora, on es denuncien els desajustos de la societat d'una manera contundent, clara i precisa.
Amb aquesta mostra descobrirem a una de les artistes catalanes més singulars i excepcionals, la seva obra, els seus colors i els seus secrets.

Constel·lació fractal. Entorn de l'art d'Àxel Oliveres
del 13 de Gener de 2011
al 06 de Març de 2011

"L'art és on em sento com a casa: un lloc perfecte on tot el coneixement té el seu lloc, fins i tot si és contradictori" Àxel Oliveres.
Aprofundint en diverses disciplines, sobretot des de la interrelació entre art i ciència, l'obra d'Àxel Oliveres gira entorn d'assumptes desenvolupats a partir de qüestions de coneixement de la realitat i de la identitat, especialment pel que fa a la construcció d'imatges raonables, de models pensables. És real la nostra imatge del món? Som capaços de conèixer què som, si som reals? La recerca existencial esdevé, doncs, paradoxal. Les emocions, els processos imaginatius i el sentiment del temps en l'home, en són les possibles respostes incomprensibles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario